Een nieuwe producent op de Nederlandse markt

Zwaluwstaartplaten worden in Nederland door verschillende leveranciers aangeboden, denk aan de Lewis plaat en de Duofor plaat. Maar wat maakt de zwaluwstaartplaat 275Zn van Andusta nu onderscheidend ten opzichte van haar concurrenten? Wat maakt het uniek? Waarom zou je voor de Andusta plaat kiezen en niet voor die van de concurrent? In dit blog geven we daar een helder antwoord op. Lees snel verder!

Wij voegen iets toe dat er nog niet is

Zoals gezegd zijn er verschillende aanbieders van zwaluwstaartplaten op de Nederlandse markt. De Andusta zwaluwstaartplaat ziet er in beginsel exact hetzelfde uit als de plaat van de concurrentie echter schijn bedriegt! Het zit hier in de afwerking van de plaat. Wij leveren een plaat met aan twee zijden een zinken laag van 275gr/m2, vandaar de naam zwaluwstaartplaat 275Zn. De plaat is zo ontworpen dat er een gietmortel overheen kan worden gestort, dit in tegenstelling tot de Lewis en Duofor plaat. Tevens kent de Andusta 275Zn plaat geen vaste lengtematen maar kan in elke gewenste lengte worden geleverd tot maximaal 7,00 meter. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat de klant graag wil dat wij een stukje ontzorgen waar dat mogelijk is. Hiervoor hebben wij een uniek concept opgezet.

Ontzorgen

Aangezien Andusta beschikt over een eigen productiefaciliteit worden de platen en de randproducten in eigen fabriek gemaakt. Sinds 1972 is Andusta al een fabrikant van bouw gerelateerde staalproducten en heeft daardoor de kennis en capaciteit om zelf te ontwerpen en produceren. Dit houdt in dat we bijbehorende randproducten gelijktijdig mee kunnen leveren met de zwaluwstaartplaten. Hierdoor bespaart men tijd en transportkosten op de bouwplaats. Bij productie geven wij de platen meteen een identiteit gerelateerd aan de bouwtekening. Hiermee is de routing op de bouwplaats bekend en kan er sneller en duidelijker worden gewerkt met een minimum aan faalkosten.

De productie

De platen worden geproduceerd op een moderne machine met 32 stations en blijven hierdoor bijzonder vormvast en spanningsvrij. In onze productiefaciliteit in het Brabantse Boekel werkt een gemotiveerd team aan het ontwerpen, produceren en verpakken van de platen.

Conclusie

Zoals u heeft kunnen lezen kunnen we met de zwaluwstaartplaat dus veel betekenen in uw vloeroplossing. Bent u overtuigd van de meerwaarde die de Andusta zwaluwstaartplaat 275Zn u kan bieden? Of heeft u nog vragen of uitdagingen voor ons? Neem dan snel contact met ons op zodat we u kunnen voorzien van een passend ontwerp.